Eelke de Wit

Deze keer geen Young Breeder van de maand maar gaan we het bestuur aan jullie voorstellen. Ik mag vanavond de spits afbijten. Mijn naam is Eelke de Wit en ik woon in Weesp Noord-Holland. Als klein menneke al altijd tussen de koeien te vinden zo kwam ik onderstaande foto tegen, Elly Geverink kwam deze Hidden Future dochter op de foto zetten. Wat een belevenis was dat! Daarna is de passie voor de fokkerij alleen maar sterker en groter geworden. En daarom ook trots dat ik van m’n hobby m’n werk mocht maken! Na de opleiding Dier & Veehouderij in Dronten ben ik vanaf 2015 werkzaam voor een Ki organisatie.
Ongeveer 4 jaar geleden mocht ik het Young breeders bestuur komen versterken. En wat een ontzettend enthousiaste club zijn jullie! We proberen met het bestuur altijd leuke en leerzame excursies en activiteiten te organiseren! Met als hoogtepunt natuurlijk de HHH show in Zwolle!