Elise van Ginkel

Hallo allemaal,
Mijn naam is Elise van Ginkel, ik ben 16 jaar oud en woon in Bennekom. Op dit moment zit ik in Havo-4. Na de Havo wil ik naar Aeres Hogeschool in Dronten. We hebben thuis melkkoeien en vleeskalveren. In 2016 ben ik lid geworden van de Young Breeders. Een jaar later mocht ik deelnemen met een Seaver pink. Toen werden we beste nieuwkomer. Elk jaar heb ik een pink apart zitten voor de shows. Ze krijgt dan hooi, soja en brok. Ik was en train haar een aantal keer per week. Op dit moment zit een Fitz apart. Ze deed ook mee met de videokeuring van de Young Breeders. Helaas zijn er op dit moment geen keuringen, maar gelukkig zijn er leuke alternatieve bedacht. Vorig jaar mocht ik samen met Lara, Marieke en Wieke Marije deelnemen aan de Masters Open in Duitsland. Dit was een hele leerzame en gezellige ervaring. Ik hoop dat we in december weer naar de HHH show kunnen. Een mooi evenment waar ik ieder jaar naar uitkijk.
Groetjes Elise