Jaap van Raalte

Beste Young Breeder,
Ik ben vanuit het bestuur van de Young Breeders gevraagd een stukje over mijzelf te vertellen, ik vond dat wel een goed idee, je kunt elkaar wat beter leren kennen.

Ik zal mij even voorstellen mijn naam is Jaap van Raalte ik ben negentien jaar. Samen met mijn ouders en 5 broers en 1 zusje ben ik woonachtig aan de kamperzeedijk, van huis uit ben ik helemaal niet met koeien opgegroeid, niemand in onze familie heeft wat met koeien.
9 jaar geleden ben ik besmet geraakt met het fokkerij virus van koeien, toen kreeg ik Egbert en familie als nieuwe buren.
Ongeveer een jaar later gingen we naar de eerste keuring die was in Hasselt, het was niet gelijk een succes maar dat hoeft ook niet maar het virus zat er toen al wel in.
Er volgden toen nog een paar keuringen en ongeveer 4 jaar geleden ben ik lid geworden van de Young Breeders

Ik ben lid geworden van de Young Breeders om de laatste kneepjes van het vak te leren. Het is leuk om mensen te leren kennen die allemaal grote liefhebberij voor koeien hebben. Daarnaast vind ik de keuringen heel leuk om te doen.

Mijn dagelijks werk is in de bouw voornamelijk veel stallenbouw, hiernaast doe ik nog een opleiding het is een opleiding die duurt 2 jaar en is 4 dagen werken en 1 dag naar school ik zit nu in het laatste school jaar en hoop volgen jaar het diploma binnen te hebben.

Mijn vrije uurtjes en de vakantie maak ik vol bij Zeedieker Holsteins hier kan ik mijn grote hobby doorzetten het fokkerij virus!

Ik wil alle Young Breeders veel succes toewensen voor de volgende HHH show

Groeten Jaap van Raalte