Jeroen van Beek

Er is mij gevraagd om een stukje te schrijven voor op deze site, uiteraard wil ik hier aan mee werken.

Wie ben ik: Ik ben Jeroen van Beek 18 jaar en woon in Teteringen, een klein dorpje vlakbij Breda. Ik woon bij mijn ouders en ik heb 2 zusjes van 17 en 15 en een broertje van 11. Mijn zusje van 15 is sinds kort ook lid van de Young Breeders geworden. Ik zit op de MAS in Breda op school en doe de 3 jarige opleiding veehouderij. We hebben thuis een melk-fokvee bedrijf genaamd Southland Holsteins, we melken 90 stuks vee en hebben 180 stuks jongvee, met 50 Ha land waarvan 20 Ha maïs en de rest word gebruikt als grasland.

In mijn vrije tijd help ik mijn vader thuis op het bedrijf het liefst tussen de koeien.Mijn grootste liefhebberij is de fokkerij net zoals mijn vader en opa. Laatste 2 jaar ben ik naar Battice geweest 1x met de Young Breeders en 1x met een clubje uit Brabant dit is een aanrader voor iedereen!! Ook ben ik actief met het veebeoordelen en heb mijn eerste keuring mogen jureren (Wouters Woude) wat ik als zeer plezierig heb ervaren. In het weekend ga ik graag stappen met mijn vrienden uit het dorp.

Mijn ouders zijn lid van de H-H-H en via die weg ben ik lid geworden. Ook vind ik de show en de cursussen er om heen zeer interessant zo gauw ik mijn rijbewijs heb kan ik hier meer aan deelnemen want met mijn fietske is het te ver. In 2010 ben ik eerst reserve kampioen geworden met toilet. En in 2011 was ik Kampioen toilet en Exterieur, deze ervaringen waren heel speciaal.

Dit jaar ga ik weer actief deelnemen, en wens iedereen veel succes de komende H-H-H show.

De groeten uit Brabant,

Jeroen van Beek