Lara van de Glind

Mijn naam is Lara van de Glind, ik ben 12 jaar oud en woon in Terschuur, dat ligt in het midden van het land. Mijn hobby’s zijn: alles wat met koeien te maken heeft, korfballen en mountainbiken.
Thuis hebben wij geen melkveebedrijf maar een pluimveebedrijf met 20.000 vleeskuikenouderdieren. Voor de hobby fokken we jongvee op. Ik zit op de Meerwaarde in Barneveld, dit is een VMBO school. Later wil ik heel graag melkveehouder worden en deelnemen aan shows.
Mijn vader is pluimveehouder en mijn moeder is lerares. Mijn zus is student.

Toen ik 6 jaar werd kreeg ik een kalf voor mijn verjaardag, ik vond het helemaal geweldig. Mijn vader dacht: Dat gaat wel over, maar nu 6 jaar later is het nog meer geworden!Mijn grote droom is om een keer kampioen op de HHH te worden. Sinds 5 jaar neem ik met veel plezier deel aan regionale keuringen. Sinds september 2014 ben ik lid van Young Breeders.
Tot nog toe heb ik met twee cowfitcursussen meegedaan. Dit was super leuk en leerzaam. Vorig jaar nam ik voor het eerst deel aan de Holland Holstein sHow. Toen ben ik in de finale van toilet beland, ook ben ik de beste nieuwkomer geworden. Het bevalt me heel goed om lid te zijn van Young Breeders, ook al ben ik één van jongste.

Met vriendelijke groeten,Lara van de Glind

 

editor81-foto_lara_van_de_glind_3