Marélieze van Zetten

Hallo! mijn naam is . Ik ben 17 jaar oud en woon in Kesteren, een klein dorpje in Gelderland. Thuis hebben wij een melkveebedrijf met op dit moment 85 koeien. Ik zit nu in mijn eerste leerjaar op het Aeres MBO in Barneveld waar ik de veehouderij niveau 4 opleiding volg. In de toekomst hoop ik het melkveebedrijf van mijn vader over te nemen.
Ik vindt het erg leuk om me te verdiepen in de fokkerij, door mee te doen aan koeienkeuringen leer ik daar dan ook steeds meer over. Met ons gezin doen we al jaren mee aan verschillende koeienkeuringen waaronder ook de HHH. Mijn zus is al iets langer lid bij de Youngbreeders, na een paar keer bij haar gekeken te hebben ben ik ook lid geworden. Ik zit nu ongeveer 2 jaar bij de youngbreeders en heb vorig jaar voor de eerste keer meegedaan aan de Youngbreeders show met een Solomon x Douglas dochter, waarmee ik 2e werd in de rubriek dus dat was erg leuk aangezien het mijn eerste keer was. Helaas gaat de HHH en de Youngbreeders show dit jaar niet door. Dat vind ik erg jammer, want ik had er erg veel zin om dit jaar weer mee te doen. Ik was zelfs al begonnen met oefenen. Gelukkig kwam het Youngbreeders bestuur met het alternatief om een fotocompetitie te doen, dus staan we dit jaar niet volledig stil. Ik heb daaraan meegedaan met een Jotani x Kings- Ranson o Dakker dochter. Ik heb haar met behulp van mijn zus (show)klaargemaakt. De foto heb ik gemaakt bij Molen de Zwaluw, dat is een pannenkoekenrestaurant bij ons in het dorp. Ik heb voor die locatie gekozen, omdat het me leuk leek om de foto een typisch Hollandse uitstraling te geven en dat perfect past bij het roodbonte pink. Ik vond de fotocompetitie super leuk om te doen, maar ik hoop toch wel dat de HHH volgend jaar gewoon weer door kan gaan want ik mis de sfeer en de gezelligheid van de show wel.
Hopelijk zie ik jullie volgend jaar allemaal weer op de show!
Groetjes,
Marélieze van Zetten