Informatie Young Breeders Challenge 2021

Informatie Young Breeders Challenge 2021

Door de COVID-19 kan de Holland Holstein sHow dit jaar niet doorgaan. Daarom hebben we besloten om weer een videokeuring genaamd de Young Breeders Challenge te organiseren. Veel Young Breedes hebben gigantisch veel werk verzet om de pink in topvorm te krijgen voor de HHH-show. Het is niet de manier waarop wij gehoopt hadden, maar zo kunnen de YB toch de allerbeste pink van stal halen en strijden voor de titel! Er wordt gekeurd op de categorie exterieur en schoonste geheel. We hopen op veel ingezonden video’s.

Deze Challenge is exclusief voor Young Breeders leden. Pinken die zijn opgegeven voor de HHH-show 2021 zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze videokeuring. Je kan ook kiezen om met een andere pink dan deel te nemen. Elke deelnemer mag één video insturen en dus met één dier deelnemen. De dieren dienen niet gekalfd te hebben en zijn geboren vanaf 1 oktober 2019 t/m 31 januari 2021.

Wat is een videokeuring?

Een videokeuring houdt in dat dieren niet bij elkaar hoeven te komen op een specifieke plek, zoals bij een normale keuring. Je pink blijft thuis op het bedrijf en wordt daar op de film gezet. Je moet zelf de video maken en deze zal de jury thuis beoordelen. De Young Breeders Challenge heeft ook in 2020 plaatsgevonden als alternatief van de HHH-show.

Dit is de link naar de uitslagavond als voorbeeld;

https://www.youngbreeders.nl/nieuws/uitslagenavond-young-breeders-challange/

Er worden verschillende rubrieken gemaakt op basis van leeftijd en opgave. Met de uiteindelijke titel voor kampioen jong en kampioen oude pinken. Daarnaast zijn er nog prijzen voor het schoonste geheel.

Je kan je opgeven door een video in te sturen. Insturen van de video’s kan vanaf 26 november tot en met 14 december 2021 via WeTransfer. Vermeld in de omschrijving: je naam, het levensnummer van de pink en het UBN. In het vraagprogramma vind je aan welke voorwaarden je moet voldoen en hoe je de video kunt versturen. Het vraagprogramma en showreglement, kan je hieronder vinden.

Microsoft Word – VRAAGPROGRAMMA 2021 YB challenge

Microsoft Word – YB challenge 2021

Terug naar het overzicht