Young Breeders Challenge

Young Breeders Challenge

Door de COVID-19 kan de Holland Holstein Show dit jaar niet door gaan. Daarom hebben we besloten een videokeuring genaamd de Young Breeders Challenge te organiseren. Zo kunnen jullie toch de allerbeste pink van stal halen en strijden voor de titel! Er wordt gekeurd op de categorie exterieur en schoonste geheel. We hopen op een grote opgave.
Wat is een video keuring?
Een videokeuring houdt in dat dieren niet bij elkaar hoeven te komen op een specifieke plek, zoals bij een normale keuring. Je pink blijft thuis op het bedrijf en wordt daar op de film gezet. Je moet zelf de video maken en deze zal de jury thuis beoordelen.
Er worden verschillende rubrieken gemaakt op basis van leeftijd en opgave. Met de uiteindelijke titel voor kampioen jong, reserve kampioen jong, kampioen oud en reserve kampioen oud. Daarnaast zijn er nog prijzen voor het schoonste geheel.
De jury gaat de dieren schriftelijk toelichten en de beste 5 dieren per rubriek zal de jury mondeling toelichten door middel van een filmpje.

Het vraagprogramma, de filminstructies en het showregelement vind je in de bijlage van deze mail. In het vraagprogramma vind je alle voorwaarden om deel te nemen aan deze Young Breeders Challenge.

Opgave kan uitsluitend via de website    www.youngbreeders.nl/opgave-videokeuring/.  Aanmelden van dieren is mogelijk tot en met maandag 7 december 2020 en allen leden mogen deelnemen aan de Young Breeders Challenge. Elke deelnemer mag twee pinken opgeven (één reserve), maar mag maar met één pink deelnemen. De dieren dienen niet gekalfd te hebben en zijn geboren vanaf 1 oktober 2018 t/m 31 januari 2020.
Let op: De opgave is pas voltooid na het ontvangen van de bevestigingsmail. Indien je geen ontvangstbevestiging hebt ontvangen, dien je de opgave opnieuw te doen via de website.
We kijken uit naar jullie aanmeldingen en videos!
Terug naar het overzicht