Rick Hammink

Hallo, mijn naam is Rick Hammink 19 jaar oud en woonachtig in Almelo. Thuis hebben wij een melkveebedrijf met op dit moment 75 koeien. Ik zit nu in het laatste jaar op het Zone College. Bij ons thuis doen we al jaren lang mee aan verschillende keuringen.
In 2016 ben ik via Ben Knoef lid geworden van de Young Breeders en Twente Holstein. Dankzij de Twente Holstein deed ik dat jaar ook direct mee aan de HHH, met mijn pink (Pepper) die dat jaar ook kampioen exterieur werd op de Twentse After Summer show, waar ik toen nog een toplijn had van 10cm breed ?.
In 2017 heb ik bij Bossink Holstein stage gelopen, daar hebben ze mij nog fanatieker gemaakt. Sindsdien ben ik steeds meer in de fokkerij wereld gerold. In 2018 en 2019 heb ik 2 keer in de finale gestaan bij de scheer competitie. Dit was geweldig.
Dankzij de Twente Holstein kijk je elk jaar terug op een geweldig weekend. Jammer dat het vorig jaar (2020) niet door kon gaan vanwege de corona. Dit jaar hebben wij gezamenlijk met de Twente Holstein mee gedaan aan de fotocompetitie. Dit jaar had ik ook een bedrijfsgroep opgegeven voor de HHH maar dit werd jammer genoeg afgelast vanwege de corona. Hopelijk wordt de corona wat minder en kunnen we dit jaar wel weer deelnemen met z’n allen aan de show en maken we er weer een mooie strijd van.
Groet, Rick Hammink