Voorbereidingen voor de show Daniëlle Kuiper

Beste Young Breeders,

Er is mij gevraagd of ik een stukje wilde schrijven over de voorbereiding voor de HHH show.
Mijn naam is Danielle Kuiper 24 jaar uit Sibculo.
Dit jaar doe ik volgens mij voor de 6e keer mee en ben inmiddels 7 jaar lid van de Young Breeders.
Het gaat dit jaar iets anders dan andere jaren, andere jaren liep ik altijd met een pink van ons zelf. Dit jaar werd mij gevraagd of ik met een pink van Theo van Vliet wou lopen. Debby is haar naam en staat inmiddels 2 maand bij ons voor een optimale voorbereiding. Debby staat samen met 2 andere pinken apart in hok met diep strooisel boxen. Ze krijgen onbeperkt grof hooi en 2 keer per dag 1 kg soja. Ze zijn nu keer geschoren en een paar keer gewassen. Ik ben nog druk aan het trainen maar het gaat nog niet helemaal foutloos, ze heeft al veel bijgeleerd de laatste maand. We gaan donderdag avond naar Zwolle toe, niet alleen omdat de pink kan wennen en ’s morgens optijd kunnen gaan scheren maar ook omdat het super gezellig is!! Ik vind het leuk dat je fanatiek bent maar het moet wel gezellig blijven. Nog 2 weken hard oefenen en dan dinsdag of woensdag de pink alvast zo ver mogelijk scheren.
Succes allemaal en tot 11 december.