Jasper van’t Oever

Hallo allemaal,

Na een geslaagde show in november is het nu aan mij de beurt om mezelf voor te stellen. Ik ben Jasper van ’t Oever, 23 jaar en woon op het Kampereiland. Dit ligt in het buitengebied van de stad Kampen. Samen met mijn ouders runnen we hier een melkveebedrijf. Het fokkerijvirus heb ik niet van huis uit meegekregen. Mijn vader gebruikte wel KI stieren maar nam nooit deel aan keuringen of shows. Tien jaar geleden ben ik ermee besmet geraakt toen ik met mijn buren (familie Roetman) mee ging naar de HHH-show. Een jaar later deed ik voor het eerst mee aan de Young Breeders show. Sinds die tijd nam ik elk jaar deel aan zowel nationale als regionale keuringen. De afgelopen tien jaar heb ik mede door de Young Breeders mijn netwerk kunnen vergroten en veel leuke en mooie herinneren opgedaan tijdens de deelname aan verschillende keuringen. Eén van mijn mooiste herinneringen aan de Young Breeders is het behalen van de eervolle vermelding toilet bij de junioren op de HHH-show in 2015. Twee jaar geleden ben ik gevraagd om het Young Breeders bestuur te komen versterken, daarbij vindt ik het leuk om samen met de andere bestuursleden activiteiten voor onze leden te organiseren en samen naar een mooie show toe te werken. Ik hoop dat iedereen een leuke tijd bij de Young Breeders mag hebben en net zoals mij veel ervaring en leuke herinneringen op mag doen!