Gert Bakker

Hallo allemaal,
Mijn naam is Gert Bakker, ik ben 11 jaar en in 2018 lid geworden van de Young Breeders. Ik woon in Dodewaard in Gelderland. Thuis hebben we geen boerderij, maar we fokken wel Holstein koeien. Dicht bij ons huis huren we een stalletje daar staan onze jongste kalveren en daar kies ik uit waarmee ik dit jaar mee naar de shows ga.
Op dit moment zit ik op de basisschool in groep 7. Nu ik niet naar school kan heb ik meer tijd om te oefenen met showmanship en cowfitten. Ik vind het leuk om pinken en koeien te showen en vooral omdat op het hoogste niveau te doen en er steeds meer van te leren. Daarom ben ik Young Breeder geworden. Het leuke aan de YB is dat ze veel organiseren zoals scheercursus en de HHH show. En de uitdaging is dat je elke keer keihard je best moet doen. Ik hoop dat ik dit jaar ook weer mee kan doen met de HHH show. Mijn grote voorbeelden zijn Chiel Goesten en Rob Schouten.
Deze foto is van afgelopen jaar op de HHH show. Dit dier, B&S Kdoc LIMITED heeft mijn vader samen met Rob Schouten. Ik was erg blij met de 1A plek showmanship in de jongste rubriek.
Groetjes, Gert Bakker