Routing aankomst dieren & ontbijt Holland Holstein sHow

Routing aankomst dieren & ontbijt Holland Holstein sHow

Routing aankomst dieren

Hieronder vindt u de kaart met de routing voor de aanvoer van dieren. We vragen u deze route te volgen i.v.m. de eerste controle die door de dierenartsen zal plaatsvinden in de veetrailer/veewagen. Wilt u deze kaart ook aan uw transporteur meegeven?

Hoofdsponsor Alpuro Breeding

Op donderdag vanaf 15.00 uur staat Alpuro Breeding voor jullie klaar met heerlijke kalfsburgers. Kom gezellig langs bij de bus, gelegen bij de ingang van de koeienhal naast het horecaplein en trakteer jezelf op een lekkere kalfsburger met wat drinken. De kalfsburgers en het drinken worden gratis beschikbaar gesteld. De inhoud van de fooienpot die bij de bus staat wordt gedoneerd aan de Young Breeders. Tevens wordt er aan jullie gedacht tijdens het ontbijt vrijdagochtend. Vanaf 06.30 uur kunnen jullie een lekker ontbijt afhalen bij de Alpuro Breeding bus. Het team van Alpuro Breeding ziet jullie graag langskomen en wenst iedereen veel succes!

Ontbijt op zaterdag

Net als afgelopen jaar wordt het ontbijt op zaterdagmorgen aangeboden door Royal FrieslandCampina. Dit wordt rondgebracht tussen 6.00 en 7.00 uur. Royal FrieslandCampina wil de inzenders niet alleen een heerlijk ontbijt bieden, maar ook een flinke dosis aanmoediging voor de dag die voor jullie ligt. Ze wensen u als inzender alle succes en geluk op de Holland Holstein sHow en willen er samen u een geweldige dag van maken!

We zijn blij met de sponsoring van beide bedrijven voor de inzenders.

Succes met de laatste voorbereidingen!

Terug naar het overzicht