Young Breeders Fotocompetitie

Young Breeders Fotocompetitie

Helaas kan de Young Breeders Show 2020 vanwege COVID-19 niet doorgaan. Vanuit het Young Breeders bestuur vinden wij het erg leuk om toch iets in competitieverband te doen en daarom organiseren wij de   Young Breeders   Fotocompetitie. Het thema van de fotocompetitie is ‘De mooiste plaatjes van de Young Breeders’. De twaalf beste foto’s worden gedrukt op de Young Breeders verjaardagskalender.

Wat houdt de Young Breeders Fotocompetitie in?

Stuur jouw eigen gemaakte foto in waarin iets van de Young Breeders in terug komt. Denk bijvoorbeeld aan een sfeerfoto van een koe, pink of kalf. Of fotografeer een vriend/vriendin die lid is van de Young Breeders die bijvoorbeeld een dier aan het wassen, scheren of voorbrengen is. Kortom alles wat met een show te maken heeft kan ingezonden worden en laat de creativiteit de vrije geest. Je hebt tot 1 december 2020 de tijd om de foto in te zenden. Daarna selecteert Han Hopman de beste twaalf foto’s, waarbij hij rekening houdt met verschillende leeftijdscategorieën. Deze beste twaalf foto’s worden gedrukt op de Young Breeders verjaardagskalender die begin 2021 aan alle Young Breeders en Holland Holstein Herds-leden wordt toegestuurd.

Wat zijn de spelregels van Young Breeders Fotocompetitie?
De spelregels omtrent de Young Breeders Fotocompetitie zijn als volgt:
1) De inzender is lid van de Young Breeders

2) De foto is gemaakt door deze inzender
3) Foto is liggend (horizontaal) gemaakt
4) Maximaal 1 foto kan ingezonden worden
5) Fotoshoppen of een filter toevoegen is niet toegestaan.
6) De foto is bij voorkeur recent gemaakt, maar oudere foto’s mogen ook ingezonden worden mits deze aan bovenstaande spelregels voldoet

7) Zend de foto vóór   1 december 2020 in via   https://www.youngbreeders.nl/fotocompetitie/ en beantwoord de bijbehorende vragenlijst

Tips voor het maken van het mooiste plaatje

Heb je niet veel ervaring met het maken van een foto of wil je graag meer weten over het maken van een goede foto? Zie dan de uitleg van Han Hopman in de bijlage. Han is fotograaf van beroep. Je zal hem vast wel kennen van zijn prachtige foto’s in de Holstein International of je hebt hem eens gezien op de HHH-show. Han maakt met zijn camera kunst van koeien. Door het lezen van zijn tips in de bijlage kun jij jouw voordeel doen om een dier mooi op de foto te zetten.
Terug naar het overzicht